Avoin rekrytointi valmentajaksi Warriors-yhteisöön! 

Hunters Juniors ja Sipoon Wolf perustivat yhdessä uuden jääurheiluseuran Uudenmaan jääurheilun tuki ry:n maaliskuussa 2023. Uuden yhdistyksen brändinimeksi on valikoitunut Warriors.  

Warriorsin yhteisjoukkueissa pelaavat ikäluokkien U12-U20 pelaajat. Warriors hallinnoi joukkueidensa pelaajien edustus- ja pelaajaoikeuksia sekä joukkueidensa sarjapaikkoja. Pelaajat ja toimihenkilöt kuuluvat entiseen tapaan myös emoseuroihinsa Hunters Juniorsiin ja Sipoon Wolfiin.   

Seuran tavoitteena on tarjota alueen lapsille ja nuorille entistä paremmat mahdollisuudet harrastaa jääkiekkoa tasolleen sopivissa ryhmissä saaden laadukasta valmennusta ja ohjausta osana seuratoimintaa.  

Warriors-brändi, ilme ja värimaailma on syntynyt Sipoota ja Porvoota yhdistävästä historiallisesta Kuninkaantiestä sen vivahteikkaasta ja pitkästä historiasta ja kahden toisiaan lähellä sijaitsevan seuran positiivisesta kilpailuasetelmasta, sekä siihen liittyvästä soturiasenteesta. 

Tästä eteenpäin kirjoitetaan seuraavia historian kappaleita yhdessä, taistella ja puolustaa uutta yhteistä logoamme. On tullut aika koota voimat yhteen, astua jäälle voittamattomina ja olla enemmän yhdessä.  

On koittanut Warriorsin aika. 

Oletko sinä seuraava sotureiden valmentaja! 

Nyt on hieno mahdollisuus tulla mukaan sotureiden matkaan kehittämään polkua kohti tulevia taisteluja. Etsimme tulevalle kaudelle uusia valmentajia moniin eri tehtäviin niin päävalmentajaksi kuin myös apuvalmentajaksi. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan sotureiden matkaan, niin olethan yhteydessä soturipäällikköihin (valmennuspäällikköt) Porvooseen tai Sipooseen.  

Sotureiden valmentajilta odotamme: 

  • Kokemusta valmennustehtävistä 
  • Suunnitelmallisuutta  
  • Kehittymishalua 
  • Yhteistyökykyä 
  • Positiivista asennetta 
  • Intohimoa jääkiekkoa kohtaan 

Warriors auttaa soturivalmentajia kehittymään valmentajana soturien tiellä eteenpäin kauden aikana pidettävillä koulutuksilla. 

Soturipäällikköjen yhteystiedot: 

Porvoon soturipäällikkö Teemu Karppinen, 040-7759141, teemu.karppinen@hunters.fi 

Sipoon soturipäällikkö Ossi Ijäs, 0400-77 4212, ossi.ijäs@sipoonwolf.fi