Warriors U15 syyskausi

Warriors U15 -joukkueen syyskausi on ollut positiivisten käänteiden ja joukkueen kasvamisen aikaa. Elokuu alkoi uuden opettelun merkeissä, kun entiset wolfilaiset ja hunterslaiset istuivat samaan pukukoppiin. Kauden alun suurin yllätys vaani kuitenkin pian kulman takana ja saimme kuulla, että Mäntsälän Jää-Tiikereiden U15-pelaajatkin liittyvät Warriorsiin mukaan. Joukkue kasvoi 29 kenttäpelaajan ja 6 maalivahdin kokoiseksi, eikä kasvu edes päättynyt siihen. Syksyn mittaan saimme vielä kolme kenttäpelaajaa lisää!

Värikkäästä kauden alusta huolimatta yhteispeli ja joukkuefiilis saatiin nopeasti hyvälle mallille. Tästä kiitos kuuluu osin toimihenkilöille mutta erityisesti pelaajille itselleen, jotka ovat sujuvasti kuntarajoista tai seurataustoista välittämättä kasvattaneet yhden ison ja toisiaan tukevan joukkueen.

Warriors U15 pelaa kahdella peliryhmällä (Armors ja Axes), jotka molemmat ovat sarjoissaan kärjen tuntumassa. Joukkueen molempien peliryhmien tavoite on kunnianhimoinen. Tähän tavoitteeseen pelaajat ovat kuitenkin olleet 100 %:sti sitoutuneita, ja ovatkin tällä hetkellä täysin tavoitteessaan. 

Sarjamenestyksestä tai eri tasoryhmistä riippumatta hallille tullessamme olemme kuitenkin vain yksi joukkue: Warriors U15. Uskomme vahvan joukkuehengen kantavaan ja innostavaan voimaan, jonka tuella urheilullisiin tavoitteisiin pääseminen ja lajitaitojen kehittäminen onnistuu silloinkin, kun harrastuksessa tai elämän jollain muulla alueella on haasteita. Kaikessa tekemisessämme on mukana urheilullisuus ja ennen kaikkea jääkiekko, mutta kaiken sen lisäksi voimme todeta, että Warriors U15:n slogan toteutuu käytännössäkin ”Yksi joukkue, monta ystävää”!